Conceptul de curățenie este creat pentru nevoile și exigențele pieței din Oradea.

Dezinfecție, dezinsecție, deratizare

Dezinfecție, dezinsecție, deratizare oferite de myClean OradeaServicii DDD. Suntem aproape pentru a ține la distanță oaspeții nepoftiți.

Pe lângă daunele care le pot provoca, considerăm că toți ar trebui să conștientizăm pericolele care pot apărea dacă aceste lucrări nu sunt efectuate corespunzător. Minimalizarea și chiar eliminarea riscurilor potențiale, bolilor, daunelor și infecțiilor este necesară!

Dacă acestea nu sunt efectuate cât mai strict și într-un cadru bine organizat astea vor avea o sumedenie de efecte negative asupra sănătății Dvs.

Profesioniștii noștri vă vor asigura echilibrul natural asuprea mediului înconjurător și a sănătății umane. Folosim produse ecologice și omologate pentru a putea să vă redăm echilibrul necesar și pentru a avea o viață și o organizație cât mai sănătoase.

  • Dezinfecția

Nebulizare dezinfectant de suprafețe având spectru larg de activitate.

Microbicid puternic cu spectru larg de acțiune: virulicid, bactericid (germeni gram pozitivi și negativi), fungicid și algicid.

Eficient față de virusul Herpes Simplex 1 (virus ARN), virusul ECHO 30 (entero-virus ARN), virusul HIV, virusul hepatitei B, Mycrobacterium tuberculosis, Candida albicans, etc.

  • Dezinsecția

Formarea de bariere pentru îndepărtarea insectelor zburătoare sau târâtoare, prin nebulizarea/termonebulizarea de produse inodore, incolore fără efecte secundare asupra oamenilor;

  • Deratizarea

Montarea și completarea cu rodenticide sau capcane a stațiilor de combatere a rozătoarelor și o verificare cel puțin lunară a acestora.

2017-05-22T18:04:49+00:00