SERVICII DEZINSECȚIE

ALPINISM UTILITAR
11 februarie 2022
servicii deratizare Oradea
SERVICII DERATIZARE
16 februarie 2022

SERVICII DEZINSECȚIE

SERVICII DEZINSECTIE ORADEA 


Suntem aproape pentru a ține la distanță oaspeții nepoftiți cum sunt insectele și rozătoarele.
Pe lângă daunele care aceștia le pot provoca, considerăm că toți ar trebui să conștientizăm pericolele care pot apărea dacă lucrările de combatere nu sunt efectuate corespunzător. Minimalizarea și eliminarea riscurilor potențiale – boli, infecții daune materiale este imperios necesară! Dacă acestea nu sunt efectuate cât mai strict și într-un cadru bine organizat astea pot avea o multitudine de efecte negative asupra sănătății și confortului dumneavoastră.
Profesioniștii noștri vor asigura un echilibru corect al igienei în ceea ce privește mediul în care va desfășurați activitatea. Folosim produse ecologice și omologate pentru a vă proteja de efectele secundare ale substanțelor chimice.

Dezinfecția:

Pentru operatiunile de dezinfectie: folosim biocide cu efect virucid ( Coronavirus, SARS-CoV-2, Covid 19, Adenovirus, Poliovirus, HIV, Virus herpetic,etc) , sporicid, tuberculicid bactericid si fungicid, biodegradabile. Tratamentele sunt specializate folosindu-se dezinfectante si sterilizanti chimici de grad mediu si inalt in functie de patogeni, locatie si timpul disponibil pentru interventie. Dezinfectia se efctueaza pe suprafete curatate in prealabil si se efectueaza in toate spatiile si pe toate suprafetele locatiei pentru a asigura o distrugere in proportie de 99,99 % a tuturor patogenilor.


Dezinsecția:


Pentru actiunile de dezinsectie folosim:

In interior: insecticide emulsionabile de soc cu toxicitate redusa, inodore si biodegradabile aplicate in sistem ULV. Insecticide sub forma geluri special concepute pentru combaterea pe clase a insectelor. Repelenti, capcane cu retentie cu feromoni si atractanti alimentari precum si electro-insecticide pentru capturare.
In exterior: insecticide larvicide si regulatoare de crestere pentru infestari majore si insecticide emulsionabile de soc cu toxicitate redusa, biodegradabile cu remaneneta crescuta aplicate atat prin nebulizare la rece cat si prin termonebulizare.
Periodicitatea operatiunilor de dezinsectie:
Operatiunile se repeta lunar, trimestrial sau la solicitarea beneficiarului in functie de gradul de infestare al spatiilor, locatia acestora, precum si de respectarea regulilor de autocontrol al sistemului de management al beneficiarului, sau a legislatiei Nationale sau a Uniunii Europene in cazul activitaiilor specializate care se supun autorizarii. Pe durata sezonului cald recomandam repetarea lucrarilor la un interval de maxim 30 de zile pentru a creste eficienta lor.

SUNA ACUM