Restaurare/Intretinere suprafete piatra naturala

CURĂȚENIE INDUSTRIALĂ
11 februarie 2022
ALPINISM UTILITAR
11 februarie 2022

Restaurare/Intretinere suprafete piatra naturala

Restaurare/Intretinere suprafete piatra naturala - marmura/granit

Tendințele actuale aduc în casele și sediile firmelor, suprafețe din ce în ce mai mari de piatră naturală, marmură și granit.
Întreținerea sau curățarea neadecvată pot distruge materialele naturale, iar înlocuirea lor poate atrage după sine cheltuieli imense. Prin soluțiile de curățare propuse și realizate de noi, reducem costurile și păstrăm suprafața proaspătă timp de mai mulți ani.
Operațiunile de protecție pentru pardoseală și pavimente constau în aplicarea unor polimeri speciali care au ca rezultat recristalizarea sau închiderea porilor diferitelor suprafețe pe care sunt aplicați. Prin aceasta pardoseala sau pavajul își recapătă luciul natural și aspectul de nou.

Serviciile oferite de noi:

  • Protecția și întreținerea pardoselii prin aplicarea unor straturi suprapuse de polimeri (ceara mata sau lucioasa) cu rezistența îndelungată pe suprafete cum ar fi: tarkett (covor pvc care este folosit in spitale, cabinete medicale, spatii comericale si birouri), linoleum, parchet laminat sau gresie mata.
  • Recristalizarea pentru : piatră naturală, granit, marmura atat interior cat si pe suprafețe exterioare reprezinta procesul de slefuire treptata (polish cu discuri de diamant) pana la inchiderea porilor, respectiv redarea luciului.
  • Protecția și tratamentul ales de dumneavoastră poate fi lucios sau mat.

SUNA ACUM