Termeni și condiții

Toate informațiile conținute în acest site sunt proprietatea PFL Facility Services SRL.

PFL Facility Services SRL își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura website-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă. Utilizarea acestui site implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor.

Acest site este întreținut și administrat de PFL Facility Services SRL, care va fi denumită în continuare Societate. Persoana fizică sau juridică care comandă și achiziționează produse prin intermediul site-ului myclean.ro, este denumită în continuare Client.

Întregul conținut al site-ului myclean.ro este proprietatea Societății și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Folosirea fără acordul în scris al Societății, a oricăror informații, date sau fotografii, se pedepsește în conformitate cu legislația în vigoare (administrativ, civil sau penal).

Securitatea datelor personale și a informațiilor

Datele personale introduse de către Client vor fi folosite de Societate, numai în scopul declarat al acestui site: facturarea, livrarea produselor și serviciilor comandate, confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletine informative, facilitarea comunicării cu clienții săi, informarea acestora cu privire la funcționarea site-ului etc.

Informațiile din formularul de comanda nu vor fi furnizate unei terțe părți decât în urma unei cereri explicite din partea Clientului.

Pe site-ul myclean.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesare. Societatea nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea datelor personale.

Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

Societatea garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic dar nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de office@myclean.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, Societatea nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.

Conținutul site-ului și declinarea responsabilității

Societatea nu își asumă nici o responsabilitate și nu poate fi făcută vinovată de nici un prejudiciu rezultat în urma accesării informațiilor prezentate pe site sau din incapacitatea de folosire a informațiilor.

Odată cu lansarea comenzii și cumpărarea serviciilor de curățenie și/sau produsului/produselor, clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, acestea având valoare de contract valabil încheiat.

În eventualitatea în care prețul serviciului/produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost greșit introduse în bazele noastre de date sau afișate greșit, iar serviciile nu s-a efectuat încă, societatea își alocă dreptul de a anula livrarea/efectuarea respectivului produs/serviciu și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută. Valoarea maximă a obligațiilor Societății, față de orice client, în cazul neefectuării sau efectuării necorespunzătoare a serviciilor, este valoarea sumelor încasate de Societate de la clientul respectiv.

My Clean Servicii si PFL  Facility Services SRL nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefuncționării temporare sau defectuoase a site-ului myclean.ro.

Societatea nu răspunde de conținutul și calitatea site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul myclean.ro, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

Societatea nu garantează că descrierea serviciilor/produselor sau orice alt conținut al site-ului este lipsit de erori sau că este complet. De asemenea nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru nici un fel de pagube apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul acestui site.

Societatea nu garantează și nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care serviciile/produsele achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost achiziționate, însă pot fi remediate/ înlocuite dacă reclamația este întemeiata.

Descrierile serviciilor/produselor prezente pe acest site sunt informative și pot fi schimbate fără o înștiințare prealabilă. Prețurile pot fi actualizate, fără o înștiințare prealabilă. Prețurile finale sunt exprimate în lei.

Societatea nu garantează disponibilitatea serviciilor/produselor afișate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra parțial sau integral o anumită comandă în cazul în care anumite servicii/produse nu mai apar în oferta curentă.

În toate cazurile în care serviciile nu se pot efectua, clientul va putea cere doar returnarea imediată a sumelor încasate deja de Societate, dar nu și alte despăgubiri.

De asemenea, Societatea nu răspunde și nici nu va fi făcută responsabilă pentru funcționarea defectuoasă a site-ului myclean.ro, informațiile, conținutul, materialele sau produsele de pe site.
Orice reclamație va fi adusă la cunoștința Societății în maximum 24 de ore de la finalizarea serviciilor contractate.

Fotografiile de produs conținute pe site sunt cu caracter informativ și nu constituie obligație contractuală.

Promoții și concursuri

Societatea își stabilește singură regulamentele promoțiilor și concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea, promoțiile se aplica doar comenzilor care sunt înregistrate în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita disponibilității. Societatea nu garantează disponibilitatea pe stoc a serviciilor/produselor pentru promoție și poate întrerupe sau anula orice promoție în orice moment, fără nici o notificare prealabilă.

Dispute și conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul myclean.ro sau încercare de fraudă vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict apărut între Societate și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competența instanțelor. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

Pentru mai multe informații, va rugam sa ne contactati la office@myclean.ro