Firma noastră este autorizată în prestarea de servicii specializate de curățenie și servicii conexe incluzând servicii de deratizare-dezinsecție, facility management, curățenie, întreținere/ recondiționare pavimente și pardoseli, curățenie de covoare și alte tipuri de servicii de curățenie personalizate.

Avem o experiență de peste 5 ani pe piața din Oradea și în județele învecinate, din care 3 ani prin franciză fiind în continuă expansiune și diversificare a serviciilor oferite clienților noștri.

Din 2015 operăm prin conceptul  “My Clean”, creat și testat de noi  pentru a  realiza lucrările contractate mai rapid, eficient și totodată personalizat în funcție de preferințele clienților noștri.

Am reușit să creștem fără reclamă directă, doar prin recomandările făcute de companiile și clienții privați cu care avem contracte pentru că am finalizat unele dintre cele mai interesante misiuni de curățenie la timp, depășind de cele mai multe ori așteptările lor.

Solicitările de orice natură din domeniul curățeniei sunt evaluate și adresate în mod eficient reușind prin perseverenta și standarde ridicate de calitate sa satisfacem cele mai exigente cerințe.

Astfel, My Clean a ajuns în 2017 pe locul 1 la servicii specializate de curățenie (Top Afaceri România) pentru județul Bihor .

Personalul nostru este tânăr și dinamic. Agenții de curățenie din echipele mobile My Clean sunt instruiți, harnici, buni profesioniști, politicoși și amabili.

Misiunea noastră

Ne dorim sa fim una din cele mai bune firme de curățenie cu care ați colaborat vreodată. Ne străduim din răsputeri sa  îmbunătățim strategia și metodele de lucru continuu, și învățam ceva nou la fiecare operațiune de curățenie la care suntem angajați.

Promitem sa  găsim soluții la problemele dumneavoastră legate de curățenie pentru ca satisfacția dumneavoastră sa fie deplina.

Suntem diferiți prin:

  • Profesionalismul angajaților, foarte bine antrenați și atent selectați
  • Experiența pe care o avem aplicând și dezvoltând corect soluții personalizate pentru fiecare caz în parte
  • Flexibilitate, organizare optimizata și comunicare permanenta cu clienții noștri

Folosim:

  • Materiale de curățenie import Franța Decitex, prin care se elimină utilizarea soluțiilor chimice pentru curățenia zilnică
  • Codul culorilor respectat cu strictețe pentru fiecare situație în parte pentru a evita contaminarea încrucișată
  • Soluții de curățare de la firme de renume din domeniul produselor de curățenie: KIEHL, Buzil, Calgonit, TENZI, utilizate și selectate adecvat pentru fiecare suprafață
  • Tehnologie și aparate profesionale de curățat precum NILFISK, TENNANT, NUMATIC etc.