Despre noi

Misiunea noastră

Ne dorim sa fim una din cele mai bune firme de curățenie cu care ați colaborat vreodată. Ne străduim din răsputeri sa îmbunătățim strategia și metodele de lucru continuu, și învățam ceva nou la fiecare operațiune de curățenie la care suntem angajați. Promitem sa găsim soluții la problemele dumneavoastră legate de curățenie pentru ca satisfacția dumneavoastră sa fie deplina.

Avem o experiență de peste 5 ani pe piața din Oradea și în județele învecinate, din care 3 ani prin franciză fiind în continuă expansiune și diversificare a serviciilor oferite clienților noștri.
Din 2015 operăm prin conceptul “My Clean”, creat și testat de noi pentru a realiza lucrările contractate mai rapid, eficient și totodată personalizat în funcție de preferințele clienților noștri.
Am reușit să creștem fără reclamă directă, doar prin recomandările făcute de companiile și clienții privați cu care avem contracte pentru că am finalizat unele dintre cele mai interesante misiuni de curățenie la timp, depășind de cele mai multe ori așteptările lor.


Suntem diferiți prin:

  • Profesionalismul angajaților, foarte bine antrenați și atent selectați
  • Experiența pe care o avem aplicând și dezvoltând corect soluții personalizate pentru fiecare caz în parte
  • Flexibilitate, organizare optimizata și comunicare permanenta cu clienții noștri

Folosim:

  • Materiale de curățenie import Franța Decitex, prin care se elimină utilizarea soluțiilor chimice pentru curățenia zilnică
  • Codul culorilor respectat cu strictețe pentru fiecare situație în parte pentru a evita contaminarea încrucișată
  • Soluții de curățare de la firme de renume din domeniul produselor de curățenie: KIEHL, Buzil, Calgonit, TENZI, utilizate și selectate adecvat pentru fiecare suprafață
  • Tehnologie și aparate profesionale de curățat precum NILFISK, TENNANT, NUMATIC etc.

Promitem să găsim soluții la problemele dumneavoastră legate de curățenie. 0744 269 665

SUNA ACUM