CURĂȚENIE GENERALĂ

Contactează-ne!

Noi nu vă oferim doar o ștergere a prafului sau banalul proces de aspirare.

Vă oferim servicii specializate de curățenie de care aveți nevoie pentru înlăturarea virușilor, microbilor, paraziților sau a prafului, care se depun în locurile frecventate zilnic și pe lucrurile pe care le utilizăm.

Pentru igienizarea eficientă a spațiilor și obiectelor folosite  aveți nevoie de produse speciale de curățare și de serviciile profesioniștilor noștri.

Curățenia generală efectuată de noi include servicii complexe pe care le efectuăm până în cele mai mici detalii.

My Clean vă propune următoarele servicii:

  • Spălare, lustruire suprafețe vitrate cu acces facil
  • Șters praf, lustruire pervazuri
  • Degresare, aplicare soluție antistatică pe birouri și accesorii mobilier, picioare mobilier
  • Golire/spălare/igienizare coșuri menajere
  • Înlăturarea pânzei de păianjen
  • Dezinfectare/îndepărtare piatră/igienizare grupuri sanitare, pereți placați cu faianță
  • Verificare/completare materiale consumabile (hârtie igienică, săpun lichid, prosoape hârtie);
  • Decapaj, spălare mecanică a pardoselii, lustruire manuală

 

 


CURĂȚENIE DE ÎNTREȚINERE

Contactează-ne!

Nu este de ajuns să faceți doar curățenie sezonieră în locațiile în care firma își desfășoară activitatea. Chiar dacă nu aveți un trafic semnificativ, în birouri sau în spațiile deținute, există locuri, care nu sunt ușor accesibile, acestea fiind un mediu propice pentru depozite de praf, dezvoltarea paraziților de tot felul, a virușilor și a bacteriilor.

Cu soluțiile oferite noi efectuam dezinfecția, curățarea spațiilor și întreținerea curățeniei, necesară nu doar din punct de vedere estetic ci și pentru protejarea sănătății și menținerea igienei.

Curățăm și igienizăm totul, folosind cu strictețe codul culorilor conform normelor HACCP pentru toată gama de produse de șters și curățat. Codul culorilor ajută la evitarea contaminării încrucișate; folosim mopuri, bureți și lavete diferite astfel încât cele folosite în grupul sanitar să nu fie utilizate și în birouri sau holuri.

Propunerea noastră pentru serviciile de întreținere:

  • Șters praf/degresare mobilier și accesorii
  • Golire/schimbare saci menajeri; igienizare coșuri menajere
  • Dezinfectare/întreținere grupuri sanitare
  • Aspirare/spălare pardoseala (tehnologia franceză Decitex, fără soluții chimice)

CURĂȚENIE RENOVĂRI

Contactează-ne!

După terminarea sau finisarea unei construcții nu vă puteți bucura pe deplin, pentru că vă rămân spații și lucruri care au nevoie să fie curățate?

Economisiți timp și energie, petreceți timp cu familia și lăsați în grija profesioniștilor noștri curățenia suprafețelor sensibile, locurile greu accesibile sau întregul imobil, procesul de curățenie fiind abordat sistematic de noi pentru a fi eficient și rapid.

 

Serviciile pe care le oferim la curățenia post construcții:

  • Aspirare/desprăfuire pereți/tavane
  • Îndepărtarea urmelor de vopsea lavabilă, ciment, spălare/ștergere suprafețe vitrate cu acces facil
  • Curățarea ușilor și protejarea cu soluție antistatică
  • Îndepărtare praf, urme rosturi, vopsea, dezinfecție la pereți faianțați și obiecte/grupuri sanitare
  • Ștergere urme, praf, protecție cu soluție antistatică a obiectelor de mobilier
 • Spălare/lustruire pardoseală mecanic prin procedeul de decapaj

CURĂȚARE COVOARE

Contactează-ne!

Mochetele, covoarele și tapițeriile dumneavoastră au nevoie de o curățare periodică pentru a-și păstra prospețimea și igiena. Mizeria, praful și resturile biologice reduc durata de viață a fibrelor și permit dezvoltarea bacteriilor și acarienilor. Reușim să menținem locațiile noastre  curate și protejate, datorită produselor profesionale, ecologice omologate și a serviciilor de înaltă calitate pe care le oferim.

Serviciile propuse la curățarea mochetelor și covoarelor:

  • Aplicare soluție de spălat prin procedeul șamponare/extracție pentru suprafețe mari sau injecție/extracție pe suprafețe mici (ex: scări)
  • Aspirarea și clătirea suprafeței de curățat folosind metoda injecție/extracție Mocheta lipită se curăță pe loc. Covoarele sunt transportate pentru centrifugare.
 • Uscarea suprafețelor la temperatura camerei este 3-6 ore, în funcție de gradul de murdărire.

CURĂȚENIE INDUSTRIALĂ

Contactează-ne!

Serviciile  de curățenie My Clean pentru  zone industriale presupun curățarea interioară pentru toate tipurile de clădiri, inclusiv a spațiilor administrative din fabrici, uzine, depozite logistice, hale, diverse spații de producție și depozitare. Se efectuează curățenie la geamuri, curățenie pardoseală, luminatoare, căi de acces și alte suprafețe.

Pentru desfășurarea operațiunilor de curățenie industrială la interior, dar și pentru exterior folosim utilaje profesionale, echipamente și detergenți specifici și mai ales personal experimentat.

Selecția de servicii pentru curățenie hale și depozite cu destinație industrială:

  • Curățarea: tavanelor, grinzilor, tubulaturii de aerisire, corpurilor de iluminat, pardoselilor și a pereților,
  • Curățenie, degresare în hale industriale, depozite, golire recipiente deșeuri
  • Îndepărtarea petelor existente (ulei, motorină etc.)
  • Curățare scări rulante, lifturi terase exterioare
  • Curăţarea burlanelor, tubulatură de aerisire
  • Curățenie plăci aluminiu, zidărie, geamuri
 • Îngrijirea pietrei naturale (reabilitare și curățare marmură, granit și suprafețe calcaroase).

PARDOSELI PAVIMENTE

Contactează-ne!

Tendințele actuale aduc în casele și sediile firmelor, suprafețe din ce în ce mai mari de piatră naturală, marmură și granit.

Întreținerea sau curățarea neadecvată pot distruge materialele naturale, iar înlocuirea lor poate atrage după sine cheltuieli imense.

Prin soluțiile de curățare propuse și realizate de noi, reducem costurile și păstrăm suprafața proaspătă timp de mai mulți ani.

Operațiunile de protecție pentru pardoseală și pavimente constau în aplicarea unor polimeri speciali care au ca rezultat recristalizarea sau închiderea porilor diferitelor suprafețe pe care sunt aplicați. Prin aceasta pardoseala sau pavajul își recapătă luciul natural și aspectul de nou.

Serviciile oferite de noi:

  • Protecția și întreținerea pardoselii prin aplicarea unor straturi suprapuse de polimeri cu rezistența îndelungată pe: tarchet, linoleum, parchet laminat sau gresie
  • Recristalizarea pentru pavimente, realizată pe diverse medii precum: piatră naturală, granit, inclusiv suprafețe exterioare.
 • Protecția și tratamentul ales de dumneavoastră poate fi lucios sau mat.

ALPINISM UTILITAR

Contactează-ne!


Servicii de curățare geamuri și fațade situate la mare înălțime

Din rațiuni de securitate a muncii, în cazul suprafețelor situate la peste 10 metri înălțime, utilizăm servicii prestate de alpiniști utilitari.

Echipa noastră este formată din alpiniști atestați cu o vastă experiență în domeniu.

Vă oferim consultanță gratuită și vă punem la dispoziție o soluție modernă de abordare a lucrărilor de curățenie fațade, clădiri birouri, hale industriale, depozite, showroom-uri, curățenie industrială cu ajutorul tehnicilor de alpinism utilitar.

Echipa noastră de alpiniști folosește un sistem modern de corzi pentru a avea acces în zone greu accesibile cu minim de deranj. Sistemul de corzi nu împiedică vizibilitatea obiectivului, nu afectează activitatea de la sol, se montează și se demontează foarte repede economisind astfel timp și bani.

 

Serviciile de curățare a fațadelor, curățenia industrială și civilă sunt efectuate de către echipa noastră îmbinând rapiditatea, eficiența și calitatea.

 


DEZINSECȚIE DERATIZARE

Contactează-ne!


Suntem aproape pentru a ține la distanță oaspeții nepoftiți cum sunt insectele și rozătoarele.

Pe lângă daunele care aceștia le pot provoca, considerăm că toți ar trebui să conștientizăm pericolele care pot apărea dacă lucrările de combatere nu sunt efectuate corespunzător. Minimalizarea și eliminarea riscurilor potențiale – boli, infecții daune materiale este imperios necesară! Dacă acestea nu sunt efectuate cât mai strict și într-un cadru bine organizat astea pot avea o multitudine de efecte negative asupra sănătății și confortului dumneavoastră.

Profesioniștii noștri vor asigura un echilibru corect  al igienei în ceea ce privește mediul în care va desfășurați activitatea. Folosim produse ecologice și omologate pentru a vă proteja de efectele secundare ale substanțelor chimice.

Dezinfecția

Nebulizare dezinfectant de suprafețe având spectru larg de activitate.

Microbicid puternic cu spectru larg de acțiune: virulicid, bactericid (germeni gram pozitivi și negativi), fungicid și algicid.

Eficient față de virusul Herpes Simplex 1 (virus ARN), virusul ECHO 30 (entero-virus ARN), virusul HIV, virusul hepatitei B, Mycrobacterium tuberculosis, Candida albicans, etc.

Dezinsecția

Formarea de bariere pentru îndepărtarea insectelor zburătoare sau târâtoare, prin nebulizarea/termo nebulizarea de produse inodore, incolore fără efecte secundare asupra oamenilor;

Deratizarea

Montarea și completarea cu rodenticide sau capcane a stațiilor de combatere a rozătoarelor și o verificare cel puțin o dată pe lună a acestora.