Servicii

CURĂȚENIE GENERALĂ

Noi nu vă oferim doar o ștergere a prafului sau banalul proces de aspirare. Vă oferim servicii specializate de curățenie de care aveți nevoie pentru înlăturarea virușilor, microbilor, paraziților sau a prafului, care se depun în locurile frecventate zilnic și pe lucrurile pe care le utilizăm. Pentru igienizarea eficientă a spațiilor și obiectelor folosite aveți nevoie de produse speciale de curățare și de serviciile profesioniștilor noștri. Curățenia generală efectuată de noi include servicii complexe pe care le efectuăm până în cele mai mici detalii.

My Clean vă propune următoarele servicii:

  • Spălare, lustruire suprafețe vitrate cu acces facil
  • Șters praf, lustruire pervazuri
  • Degresare, aplicare soluție antistatică pe birouri și accesorii mobilier, picioare mobilier
  • Golire/spălare/igienizare coșuri menajere
  • Înlăturarea pânzei de păianjen
  • Dezinfectare/îndepărtare piatră/igienizare grupuri sanitare, pereți placați cu faianță
  • Verificare/completare materiale consumabile (hârtie igienică, săpun lichid, prosoape hârtie);
  • Decapaj, spălare mecanică a pardoselii, lustruire manuală

CURĂȚENIE DE ÎNTREȚINERE

Nu este de ajuns să faceți doar curățenie sezonieră în locațiile în care firma își desfășoară activitatea. Chiar dacă nu aveți un trafic semnificativ, în birouri sau în spațiile deținute, există locuri, care nu sunt ușor accesibile, acestea fiind un mediu propice pentru depozite de praf, dezvoltarea paraziților de tot felul, a virușilor și a bacteriilor.
Cu soluțiile oferite noi efectuam dezinfecția, curățarea spațiilor și întreținerea curățeniei, necesară nu doar din punct de vedere estetic ci și pentru protejarea sănătății și menținerea igienei.
Curățăm și igienizăm totul, folosind cu strictețe codul culorilor conform normelor HACCP pentru toată gama de produse de șters și curățat. Codul culorilor ajută la evitarea contaminării încrucișate; folosim mopuri, bureți și lavete diferite astfel încât cele folosite în grupul sanitar să nu fie utilizate și în birouri sau holuri


Propunerea noastră pentru serviciile de întreținere:


  • Șters praf/degresare mobilier și accesorii
  • Golire/schimbare saci menajeri; igienizare coșuri menajere
  • Dezinfectare/întreținere grupuri sanitare
  • Aspirare/spălare pardoseala (tehnologia franceză Decitex, fără soluții chimice)

CURĂȚENIE RENOVĂRI

După terminarea sau finisarea unei construcții nu vă puteți bucura pe deplin, pentru că vă rămân spații și lucruri care au nevoie să fie curățate?
Economisiți timp și energie, petreceți timp cu familia și lăsați în grija profesioniștilor noștri curățenia suprafețelor sensibile, locurile greu accesibile sau întregul imobil, procesul de curățenie fiind abordat sistematic de noi pentru a fi eficient și rapid.


Serviciile pe care le oferim la curățenia post construcții:


  • Aspirare/desprăfuire pereți/tavane
  • Îndepărtarea urmelor de vopsea lavabilă, ciment, spălare/ștergere suprafețe vitrate cu acces facil
  • Curățarea ușilor și protejarea cu soluție antistatică
  • Îndepărtare praf, urme rosturi, vopsea, dezinfecție la pereți faianțați și obiecte/grupuri sanitare
  • Ștergere urme, praf, protecție cu soluție antistatică a obiectelor de mobilier
  • Spălare/lustruire pardoseală mecanic prin procedeul de decapaj

CURĂȚARE COVOARE

Mochetele, covoarele și tapițeriile dumneavoastră au nevoie de o curățare periodică pentru a-și păstra prospețimea și igiena. Mizeria, praful și resturile biologice reduc durata de viață a fibrelor și permit dezvoltarea bacteriilor și acarienilor. Reușim să menținem locațiile noastre curate și protejate, datorită produselor profesionale, ecologice omologate și a serviciilor de înaltă calitate pe care le oferim..

Serviciile propuse la curățarea mochetelor și covoarelor:


  • Aplicare soluție de spălat prin procedeul șamponare/extracție pentru suprafețe mari sau injecție/extracție pe suprafețe mici (ex: scări)
  • Aspirarea și clătirea suprafeței de curățat folosind metoda injecție/extracție Mocheta lipită se curăță pe loc. Covoarele sunt transportate pentru centrifugare.
  • Uscarea suprafețelor la temperatura camerei este 3-6 ore, în funcție de gradul de murdărire.

CURĂȚENIE INDUSTRIALĂ

Serviciile de curățenie My Clean pentru zone industriale presupun curățarea interioară pentru toate tipurile de clădiri, inclusiv a spațiilor administrative din fabrici, uzine, depozite logistice, hale, diverse spații de producție și depozitare.
Se efectuează curățenie la geamuri, curățenie pardoseală, luminatoare, căi de acces și alte suprafețe. Pentru desfășurarea operațiunilor de curățenie industrială la interior, dar și pentru exterior folosim utilaje profesionale, echipamente și detergenți specifici și mai ales personal experimentat.


Selecția de servicii pentru curățenie hale și depozite cu destinație industrială:


  • Curățarea: tavanelor, grinzilor, tubulaturii de aerisire, corpurilor de iluminat, pardoselilor și a pereților;
  • Curățenie, degresare în hale industriale, depozite, golire recipiente deșeuri;
  • Îndepărtarea petelor existente (ulei, motorină etc.);
  • Curățare scări rulante, lifturi terase exterioare ;
  • Curăţarea burlanelor, tubulatură de aerisire;
  • Curățenie plăci aluminiu, zidărie, geamuri;

PARDOSELI PAVIMENTE

Tendințele actuale aduc în casele și sediile firmelor, suprafețe din ce în ce mai mari de piatră naturală, marmură și granit.
Întreținerea sau curățarea neadecvată pot distruge materialele naturale, iar înlocuirea lor poate atrage după sine cheltuieli imense. Prin soluțiile de curățare propuse și realizate de noi, reducem costurile și păstrăm suprafața proaspătă timp de mai mulți ani.
Operațiunile de protecție pentru pardoseală și pavimente constau în aplicarea unor polimeri speciali care au ca rezultat recristalizarea sau închiderea porilor diferitelor suprafețe pe care sunt aplicați. Prin aceasta pardoseala sau pavajul își recapătă luciul natural și aspectul de nou.

Serviciile oferite de noi:


  • Protecția și întreținerea pardoselii prin aplicarea unor straturi suprapuse de polimeri (ceara mata sau lucioasa) cu rezistența îndelungată pe suprafete cum ar fi: tarkett (covor pvc care este folosit in spitale, cabinete medicale, spatii comericale si birouri), linoleum, parchet laminat sau gresie mata.
  • Recristalizarea pentru : piatră naturală, granit, marmura atat interior cat si pe suprafețe exterioare reprezinta procesul de slefuire treptata (polish cu discuri de diamant) pana la inchiderea porilor, respectiv redarea luciului.
  • Protecția și tratamentul ales de dumneavoastră poate fi lucios sau mat.

ALPINISM UTILITAR

Din rațiuni de securitate a muncii, în cazul suprafețelor situate la peste 10 metri înălțime, utilizăm servicii prestate de alpiniști utilitari.
Echipa noastră este formată din alpiniști atestați cu o vastă experiență în domeniu. Vă oferim consultanță gratuită și vă punem la dispoziție o soluție modernă de abordare a lucrărilor de curățenie fațade, clădiri birouri, hale industriale, depozite, showroom-uri, curățenie industrială cu ajutorul tehnicilor de alpinism utilitar.


Selecția de servicii:


  • Echipa noastră de alpiniști folosește un sistem modern de corzi pentru a avea acces în zone greu accesibile cu minim de deranj. Sistemul de corzi nu împiedică vizibilitatea obiectivului, nu afectează activitatea de la sol, se montează și se demontează foarte repede economisind astfel timp și bani.
  • Serviciile de curățare a fațadelor, curățenia industrială și civilă sunt efectuate de către echipa noastră îmbinând rapiditatea, eficiența și calitatea.

DEZINSECȚIE - DERATIZARE


Suntem aproape pentru a ține la distanță oaspeții nepoftiți cum sunt insectele și rozătoarele.
Pe lângă daunele care aceștia le pot provoca, considerăm că toți ar trebui să conștientizăm pericolele care pot apărea dacă lucrările de combatere nu sunt efectuate corespunzător. Minimalizarea și eliminarea riscurilor potențiale – boli, infecții daune materiale este imperios necesară! Dacă acestea nu sunt efectuate cât mai strict și într-un cadru bine organizat astea pot avea o multitudine de efecte negative asupra sănătății și confortului dumneavoastră.
Profesioniștii noștri vor asigura un echilibru corect al igienei în ceea ce privește mediul în care va desfășurați activitatea. Folosim produse ecologice și omologate pentru a vă proteja de efectele secundare ale substanțelor chimice.

Dezinfecția:

Pentru operatiunile de dezinfectie: folosim biocide cu efect virucid ( Coronavirus, SARS-CoV-2, Covid 19, Adenovirus, Poliovirus, HIV, Virus herpetic,etc) , sporicid, tuberculicid bactericid si fungicid, biodegradabile. Tratamentele sunt specializate folosindu-se dezinfectante si sterilizanti chimici de grad mediu si inalt in functie de patogeni, locatie si timpul disponibil pentru interventie. Dezinfectia se efctueaza pe suprafete curatate in prealabil si se efectueaza in toate spatiile si pe toate suprafetele locatiei pentru a asigura o distrugere in proportie de 99,99 % a tuturor patogenilor.


Dezinsecția:


Pentru actiunile de dezinsectie folosim:

In interior: insecticide emulsionabile de soc cu toxicitate redusa, inodore si biodegradabile aplicate in sistem ULV. Insecticide sub forma geluri special concepute pentru combaterea pe clase a insectelor. Repelenti, capcane cu retentie cu feromoni si atractanti alimentari precum si electro-insecticide pentru capturare.
In exterior: insecticide larvicide si regulatoare de crestere pentru infestari majore si insecticide emulsionabile de soc cu toxicitate redusa, biodegradabile cu remaneneta crescuta aplicate atat prin nebulizare la rece cat si prin termonebulizare.
Periodicitatea operatiunilor de dezinsectie:
Operatiunile se repeta lunar, trimestrial sau la solicitarea beneficiarului in functie de gradul de infestare al spatiilor, locatia acestora, precum si de respectarea regulilor de autocontrol al sistemului de management al beneficiarului, sau a legislatiei Nationale sau a Uniunii Europene in cazul activitaiilor specializate care se supun autorizarii. Pe durata sezonului cald recomandam repetarea lucrarilor la un interval de maxim 30 de zile pentru a creste eficienta lor.

Deratizarea

1. Deratizarea clasica

 

 Pentru operatiunile de deratizare folosim:

  • In interior: Statie de intoxicare pentru rozatoare mici, de dimensiuni reduse poate acomoda 2 batoane sau orice alta momeala. Gaurile de intrare sunt pozitionate la margine pentru un acces mai usor al rozatoarelor. Compartimentele de hranire fixeaza momeala la inchidere pentru a impiedica extragerea de catre animale non-tinta.
  • In exterior: Statii de intoxicare pentru toate tipurile de rozatoare. Este cea mai buna alegere din punct de vedere a raportului calitate-pret, compartimentele pentru: hranire pot acomoda pana la 1 kg de momeala, venind dotate cu bari verticale de fixare a momelii batoane. Deschiderea capacului in lateral fac monitorizarea si intretinerea mult mai usoare. Poate acomoda si capcane adezive sau mecanice pentru rozatoare de dimensiuni mari si folosim pentru alimentarea statiilor de intoxicare.

Folosim pentru alimentarea statiilor de intoxicare: un amestec de 4 momeli pe suporturi diferite:  o momeala pe suport de grau decorticat pentru rozatoarele mici (soareci),  o momeala pe suport de atractant alimentar proaspat cu efect potent pentru rozatoare, o momeala pe suport de batoane parafinate pentru zonele cu umiditate crescuta pentru a nu isi pierde din substanta active datorita umiditatii ridicate, o momeala pe suport de batoane cerate cu omologare pentru uz in spatii verzi pentru a trata suprafetele de vegetatie.  Aceste momeli se alterneaza periodic ca si substanta activa pentru a asigura o mortalitate crescuta si o eficienta pe termen lung.

Pentru obiective unde nu este permisa utilizarea rodenticidelor se folosesc atat capcane cu retenie adezive cat si capcane cu prindere multipla unde momeala folosita are la baza atractant alimentar pentru a aduce rozatoarele in zonele de capturare. Acestea se folosesc cu precadere in industria alimentara dar si in zone de birouri sau resedinte. De asemenea sunt disponibile la cerere si variante de control al daunatorilor ecologice.

Monitorizarea perimetrului de protectie impotriva rozatoarelor atat exterior cat si interior se face la frecventa stabilita de comun acord cu beneficiarul, interval la care se face inspectia si alimentarea statiilor de intoxicare cu momeala rodenticida precum si inlocuirea capcanelor adezive, acolo unde este cazul. Pretul se poate stabili doar in urma unei evaluari a gradului de infestare si a stabilirii planului de combatere a daunatorilor in functie de specificul locatiei si amplasarea acesteia.


2.Deratizarea ecologica:

  • EKOMILLE primul produs si cel mai important al Sistemului Eko. Ekomille este un aparat bazat pe un sistem  electromecanic care captureaza continuu si care se bazeaza pe doua principii functionale:
  • ADEMENIREA NATURALA care se face prin utilizarea unui amestec de momeala alimentara naturala aflata in interiorul aparatului, in compartimentele sale speciale, amestec care atrage rozatoarele infestante si le  ademeneste in dispozitivul de capturare;
  • ADEMENIREA CONSTRUCTIVA se datoreaza asocierilor pe care le face animalul tinta. Acesta va vedea in aparat, datorita structurii si aspectului sau, o locuinta, un ambient sigur sau chiar un loc ideal pentru refugiu si aprovizionare alimentara.
  • KITUL DE MOMEALA - In momentul folosirii aparatului EKOMILLE, acesta trebuie sa contina kitul de momeala care se adauga in aparat astfel: Momeala se presara in aparat pe coridorul care conduce la compartimentul principal cu momeala, captusit si acesta cu alimente, in compartimentul mare pentru momeala si in cel mic lateral, ambele fiind dispuse in zona superioara a aparatului si de asemenea in minicompartimentele dispuse de-a lungul scaritei pe care rozatoarele o parcurg pentru a ajunge in partea superioara a aparatului. Compartimentele laterale cu momeala nu pot fi atinse de catre rozatoare si au rolul exclusiv de a creste cantitatea de momeala pentru a exploata simtul olfactiv foarte bine dezvoltat cu care sunt dotate acestea.
  • EKOMILLE: CAPTURAREA - Faza capturarii animalelor este cea in care animalul, atras de miros, doreste sa manace din compartimentul principal cu momeala, moment in care atinge senzorul reglat la o greutate de 1,8g. Acest senzor, este conectat la sistemul electromecanic al aparatului, dotat cu un sistem electric alimentat de o baterie de 9 V, cu o capacitate de 5000 de cicluri de capturare. Senzorul, atins de botul sau labuta rozatorului provoaca instantaneu rotatia placutei pe care se afla animalul, iar acesta va cadea in compartimentul inferior al aparatului, plin cu lichid conservant.

Pentru a avea un control asupra capturilor, EKOMILLE este dotat cu un dispozitiv care arata la exterior numarul capturilor efectuate (numarul unitatilor dar si al zecilor), ceea ce permite verificarea rezultatelor acestui aparat fara a fi necesara deschiderea aparatului pentru inspectie.

  • EKOBOX este o structura metalica vopsita, utilizata pentru protectia aparaturilor Ekomille si Ekologic, pentru a le proteja pe acestea impotriva furtului, actelor de vandalism, pentru a le camufla si totodata pentru cresterea performantei principiului de ademenire constructiva, caracteristica aparatelor Ekomille si Ekologic. Pe langa acestea,Ekobox mai are ca scop prevenirea capturarii altor animale decat cele tinta. Ekobox este disponibila in doua variante cromatice, verde si alb, si este dotata cu un kit de siguranta format din lant si lacat pentru fixarea acesteia.

Cele 10 avantaje ale sistemului EKO

  • IGIENIC: Acest sistem de capturare evita descompunerea sobolanilor si soarecilor otraviti in mediul ambiental, acestia reprezentand un focar de infectie datorita parazitilor pe care ii poarta deja pe piele sau datorita celor atrasi in urma procesului de descompunere. Deratizarea prin otravire va duce incotestabil la moartea sobolanilor sau soarecilor in exterior. Cu privire la aceasta problema a igienei, in special in mediul de productie alimentara, este stiut ca, atunci cand se face recoltarea de rosii, de exemplu, sau de alte produse alimentare in cantitate industriala, multe cadavre de sobolani sau soareci morti pot ajunge printre aceste produse, neexistand posibilitatea fiiltrarii acestora.
  • SIGUR: pentru copii si animale domestice deoarece nu foloseste otrava sau ultrasunete nedorite. Pentru mediul de lucru in care trebuie sa fie respectate anumite norme cu privire la igiena si siguranta la locul de munca
  • USOR DE UTILIZAT: datorita sistemului electromecanic care permite tinerea unei evidente a capturilor de catre oricine, nefiind necesar un expert pentru aceasta.
  • VERSATIL: deoarece poate fi utlizat în mod normal prin captura si omorarea tintelor, sau cu mici modificari  ale aparatului , prin capturarea si mentinerea tintelor fara omoararea acestora. De altfel, dotarea sa complexa cu accesorii permite utilizarea sistemului in situatii variate.
  • ECOLOGIC: deoarece acest sistem spre deosebire de metodele traditionale protejeaza mediul pentru ca, pentru a obtine rezultate sigure, nu recurge la otrava si mentine cadavrele in interiorul acestuia evitând astfel descompunerea cadavrelor necontrolat in mediul ambiental.
  • EFICACE: in lupta cu toate cele trei specii de rozatoare infestante: rattus rattus, rattus norvegicus si mus musculus.
  • PRACTIC: Este unicul sistem de captura de acest gen, care permite deratizatorului vizitarea la perioade mari  la clientul final, perioada care poate fi chiar si la termene de 25-30 zile, datorita lichidului Ekofix si al volumului mare al rezervorului cu lichid al aparatului.
  • CAPTURA CONTINUA: cu Sistemul Eko nu exista riscul efectului de DISCONTINUITATE, adica al procesului de imunizare al organismului cand se ingereaza otrava, aceasta fiind una din principalele limite ale sle metodei traditionale (este recunoscuta limita metodei traditionale prin obisnuinta organismului rozatorilor infestanti, care prin ingerari repetate si in doze mici ale otravurilor folosite devin imuni la cestea). Sistemul Eko prezinta garantie impotriva riscului de discontinuitate in eficacitatea deratizarii. De altfel, multiplele experimente
    realizate confirma acest avantaj important, deoarece au fost efectuate capturi multiple cu acelasi aparat si in acelasi spatiu deci capturarea unuia din mebrii unei colonii de sobolani nu va opri capturarea celorlalti pentru ca acestia nu pot comunica intre ei pericolul sau nu vor asocia prezenta ekomille cu un pericol.
  • CAPTURA MASIVA: Capacitatea de capturare a aparatului Ekomille este de 60/70 de rozatoare de marime medie.
  • MOARTE NECRUDA: In prezent nu exista o legislatie care sa precizeze exact modalitatea in care ar trebui omorate aceste rozatoare infestante, dar noi cu ajutorul unui studiu am incercat sa descoperim metoda cea mai putin cruda: moartea prin coma etilica in urma careia animalele mor in aproximativ cinci minute.

SUNA ACUM