UTILIZAREA MATERIALELOR DE LUCRU CORECT

SISTEM DE CODIFICARE
6 noiembrie 2014
Curatenie generala
10 februarie 2022

UTILIZAREA MATERIALELOR DE LUCRU CORECT

UTILIZAREA MATERIALELOR DE LUCRU CORECT

Mențineți corpul în poziție verticală. Țineți spatele drept, ridicați capul și uitați-vă în ce direcție mergeți. Transportați aproape de corp produsul cu care lucrați. Dacă este posibil, nu faceți mișcări laterale atunci când transportați greutăți. Dacă schimbați direcția, deplasați-vă cu picioarele, nu doar corpul.

REGLAREA LUNGIMII MANERULUI

Pentru o utilizare corectă ergonomic a mopului, ca să nu fie pusă presiune pe spate, lungimea mânerului este foarte importantă. Atunci când este ajustată corect, mânerul ar trebui să atingă bărbia utilizatorului.

 

 

ASPIRAREA PODELELOR

Folosiți mai mult picioarele decât brațele. Păstrați partea superioară a corpului în poziție verticală și, când este posibil, așezați ambele mâini pe furtunul de aspirație la nivelul șoldului.

CURĂȚAREA SUPRAFEȚELOR PLANE, CUM SUNT BIROURILE, ETC. CU O LAVETĂ

Poziționați-vă cu un picior în față și sprijiniți-vă pe o mână. Ștergeți cu mâna cealaltă cu mișcări circulare mici, având grijă ca spatele să rămână întotdeauna drept.

Schimbați poziția picioarelor atunci când doriți să schimbați direcția în care lucrați. Din când în când, dacă este posbil, schimbați mâna pe care vă sprijiniți.

SUNA ACUM